5.1 C
Craiova
vineri, 18 octombrie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiVolei (m) / Korneliusz Banach se alătură lui SCMU Craiova!

Volei (m) / Korneliusz Banach se alătură lui SCMU Craiova!

Echipa masculină de volei SCMU Craiova se întărește bine pentru noul sezon al Diviziei A1. După ce zilele trecute au fost parafate două contracte, ale unor voleibaliști români, în cursul zilei de luni a fost anunțat un nou transfer. Este vorba despre Korneliusz Banach, un jucător cu experiență care evoluează pe postul de libero.

WELCOME, Korneliusz Banach! Liberoul Korneliusz Banach se alătură echipei masculine de volei masculin SCM Universitatea Craiova! Noul nostru voleibalist are 30 de ani și măsoară 1,85 m. Vine la formația noastră de la campioana Poloniei, ZAKSA Kędzierzyn-Koźle, echipă cu care a evoluat în Champions League. Alături de campionatul din Italia, competiția din Polonia este una dintre cele mai importante din Europa. Îi dorim mult succes în Bănie“, se arată într-un comunicat al SCMU Craiova.

Primele achiziții: Pasca și Cuciureanu!

Dan Pascu, antrenorul trupei din Craiova, a început cooptarea de noi talente. Primele trasferuri au fost anunțate în cursul săptămânii precedente. Este vorba despre românii Dan Silvășan Pașca și Vlad Cuciureanu.

Dan Silvășan Pasca va juca pe poziția de centru și se alătură formației conduse de Dănuț Pascu. Noul nostru voleibalist are 23 de ani și o înălțime de 1,93 m. Silvășan Pasca vine în Bănie de la Știința Explorări Baia Mare.

De partea cealaltă, Vlad Cuciureanu este campion în anul 2016 cu SCM Universitatea Craiova în Divizia A1. Noul „centru” al echipei este de mare experiență. El are în palmares și alte medalii de campion obținute cu Zalău și Arcada Galați. În ultima stagiune, Vlad a jucat pentru Știința Bacău.

Citește și: Volei (m) / Mișcări de trupe la SCMU Craiova. Doi români, cooptați în lotul lui Dan Pascu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS