12.6 C
Craiova
duminică, 6 octombrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn bărbat a căzut de pe o stâncă în râul Bicaz

Un bărbat a căzut de pe o stâncă în râul Bicaz

Un bărbat, de 51 de ani, a fost rănit grav, duminică seară, după ce a căzut de pe o stâncă din Cheile Bicazului în râul Bicaz, a informat ISU Neamţ. Accidentul s-a produs în zona tarabelor cu produse artizanale.

La faţa locului au intervenit pompierii din Piatra-Neamţ, cu o autospecială complexă pentru intervenţie, şi cadre medicale de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean.

De asemenea, de la Punctul de Operare Aeromedicală Braşov a fost alocat un elicopter SMURD.

„Ajunse la locul indicat, echipajele au găsit o persoană de sex masculin, inconştientă, căzută în albia râului Bicaz de la o înălţime de aproximativ 6-7 metri. Echipajul medical a constatat că aceasta prezintă multiple traumatisme şi necesită transportul la o unitate spitalicească. Cu ajutorul tărgii lopată, s-a acţionat pentru evacuarea victimei din mediul ostil. Bărbatul în vârstă de 51 de ani a fost preluat de ambulanţa SAJ şi transportat în zona carierei de piatră din localitatea Bicaz Chei, unde a fost predat echipajului de pe elicopterul SMURD care l-a transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe Braşov”, a precizat ISU Neamţ.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili cauzele şi împrejurările în care s-a produs accidentul. 

Citeşte şi: Astăzi se anunţă rezultatele la prima sesiune a examenului de bacalaureat

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS