20.1 C
Craiova
duminică, 6 octombrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCiolacu: Analizăm posibilitatea ca o parte dintre lucrările de pe Valea Oltului să se facă noaptea

Ciolacu: Analizăm posibilitatea ca o parte dintre lucrările de pe Valea Oltului să se facă noaptea

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, luni, că va analiza, împreună cu ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, posibilitatea ca o parte dintre lucrările de pe Valea Oltului să se facă pe timpul nopţii.

Ciolacu a fost întrebat, la sediul central al PSD, ce părere are despre protestele şoferilor care au apărut în urma închiderii circulaţiei pe Valea Oltului.

„Se creează un disconfort. Am văzut nişte imagini că au căzut nişte stânci. Totuşi viaţa este prioritară, ca şi în cazul drogurilor. Cred că dreptul la viaţă este primul drept pe care îl avem. Împreună cu domnul Grindeanu analizăm, chiar poate parte dintre lucrări să se facă pe timpul nopţii, dar ele trebuie făcute. Era evident că se va crea un disconfort, categoric, dar şi acel drum… Nu putem risca viaţa şoferilor, să pice stânci peste ei”, a subliniat prim-ministrul, citat de Agerpres.

Circulaţia rutieră pe Valea Oltului se închide o lună, pe timpul zilei

Ministrul Grindeanu a anunţat săptămâna trecută că, din 8 iulie, circulaţia rutieră pe Valea Oltului se închide o lună, pe timpul zilei. El a afirmat că impunerea de restricţii de circulaţie pe Valea Oltului este singura soluţie pentru construcţia autostrăzii Sibiu – Piteşti, măsura fiind necesară atât pentru protecţia celor din trafic, cât şi pentru încadrarea în termenul prevăzut pentru finalizarea acesteia.

Citește şi: Franța a scăpat de pericolul de a avea guvern de extremă dreaptă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS