20.1 C
Craiova
duminică, 6 octombrie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalNoii jucători ai Universității Craiova, cuceriți de fanii Științei

Noii jucători ai Universității Craiova, cuceriți de fanii Științei

-

Universitatea Craiova a organizat duminică seară un eveniment special în care le-a prezentat fanilor atât noul echipament de joc, cât și cei cinci jucători transferați în această vară. La finalul evenimentului, trei dintre vedetele serii au acordat interviuri în care au vorbit despre atmosfera din Bănie și despre provocările și obiectivele stabilite pentru noul sezon competițional. VEZI VIDEO!

Silviu Lung jr.: „Atmosfera de aici îmi aduce aminte de Turcia“

Revenit în Bănie după multe sezoane petrecute în Turcia, portarul Silviu Lung jr. a afirmat că îi era dor de atmosfera din jurul Științei. A punctat că rezultatele din cantonament nu au valoare și că buna pregătire din Austria se va vedea în campionat. Cât despre debutul Superligii, Silvică a afirmat că se așteaptă la o partidă dificilă la Sibiu, cu Hermannstadt, dar că trebuie să se obțină un rezultat pozitiv.

„Ador să retrăiesc din nou această atmosferă. Mă bucur pentru această acțiune, că ne-am reacomodat cu suporterii și sperăm să-i avem într-un număr cât mai mare la fiecare meci. Atmosfera de aici îmi aduce aminte de Turcia. Este o atmosferă vulcanică în care orice fotbalist își dorește să evolueze.

În cantoanement nu contează rezultatele. Am încărcat bateriile, ne-am pregătit extraordinar de bine pe parcursul stagiului din Austria și acum așteptăm cu nerăbdare meciurile. Cu siguranță vom fi mult mai bine.

Ne dorim să facem performanță atât în campionat, cât și în Europa. Trebuie să luăm totul pas cu pas, să câștigăm fiecare meci dacă se poate, să acumulăm cât mai multe puncte și să trecem de fiecare tur ca să ne îndeplinim obiectivele.

Va fi un meci dificil cu Hermannstadt. Este un debut dificil, cu echipa care a fost surpriza plăcută a campionatului trecut. A pierdut doar două meciuri pe teren propriu anul trecut… Ne așteaptă un meci greu acolo, dar sper să revenim acasă cu toate cele trei puncte“, a declarat Silviu Lung jr.

Gregorio Sierra: „În momentul în care ajungi aici îți dai seama de dimensiunea clubului“

Fundașul spaniol Gregorio Sierra a fost plăcut impresionat de tot ce a găsit în Bănie. A menționat că știa câte ceva despre Universitatea Craiova, nu și despre oraș, iar acum își dă seama că îmbracă tricoul unei echipe foarte importante.

„Sunt foarte bucuros să mă aflu aici, să simt această energie și îmi doresc să joc în fața publicului cât mai rapid. Atmosfera este incredibilă. Este multă lume aici și toți suporterii sunt atenți cu noi. Îmi doresc să-i mulțumim în jocurile oficiale.

Am ales să vin la Universitatea Craiova pentru că interesul clubului față de mine a fost mare. Pentru mine a contat mult acest lucru. Apoi am aflat că Universitatea Craiova este una dintre cele mai importante echipe din campionat. Eu cred că putem să câștigăm titlul și pentru asta vom da totul. Despre oraș nu știam mare lucru, dar despre echipă da.

În momentul în care ajungi aici îți dai seama de dimensiunea clubului. Toată lumea a fost bună cu mine atât prin oraș, cât și în club și eu apreciez asta, pentru că nu este ușor atunci când ajungi aici, nu vorbești română și trebuie să înveți“, a spus ibericul de 31 de ani și 1.86 metri.

Takuto Oshima: „Sper să câștigăm campionatul“

În fine, mijlocașul Takuto Oshima s-a bucurat din plin de atenția fanilor Științei și nu s-a ferit de cuvinte în privința obiectivului major.

„Suporterii sunt minunați. Mă bucur să mă aflu aici și când îi privesc pe fani cât sunt de entuziasmați totul este senzațional. Știam despre Craiova că este o echipă bună, că a terminat sezonul pe locurile fruntașe. Sper ca în acest sezon să câștigăm campionatul. Despre oraș, ca să fiu sincer, nu știam mare lucru, dar îmi place aici și îmi place atmosfera din jurul echipei“, a încheiat închizătorul nipon de 26 de ani și 1.75 metri.

Citește și: Universitatea Craiova și-a prezentat „armura“ pentru sezonul 2024/2025

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Familie întreagă, găsită moartă în apartament

Tragedie în Bistriţa. Oana, în vârstă de 27 de...

ȘTIRI GdS