19.8 C
Craiova
duminică, 6 octombrie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţi: Bărbat de 70 de ani, căutat de familie și polițiști

Mehedinţi: Bărbat de 70 de ani, căutat de familie și polițiști

Un bărbat de 70 de ani din comuna Braniștea este căutat de familie și polițiști, după ce a plecat de acasă și nu a mai revenit.

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți au fost sesizați, pe 8 iulie, de un bărbat de 47 de ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, cu privire la faptul că tatăl său de 70 ani, Valon Marin, a plecat de la domiciliul din comuna Braniștea și nu a mai revenit.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Cujmir și Serviciului de Investigații Criminale care din verificările efectuate au stabilit că în data de 06 iulie a.c., ora 17.00, bărbatul a plecat de la locuința sa cu autoturismul marca Opel Astra break, culoare albă cu numărul de înmatriculare MH-04-BEA, și nu a mai revenit la domiciliu.

Semnalmentele persoanei dispărute: 1,65 m înălțime, 75 de kilograme, ochi verzi, calviție. La momentul plecării, aceasta purta blugi de culoare gri, tricou de culoare turcoaz și pantofi.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat să apeleze SNUAU 112 sau să înștiințeze cea mai apropiată unitate de poliţie!

Citeşte şi: Şase răniți în a doua cursă de tauri de la Pamplona

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS