17.9 C
Craiova
vineri, 20 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljO femeie de 73 de ani, găsită în viață de polițiști după trei zile de căutări

O femeie de 73 de ani, găsită în viață de polițiști după trei zile de căutări

O femeie de 73 de ani, dispărută pe 4 iulie, a fost găsită, în viaţă, de polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Băileşti, după trei zile de căutări.

Ieri, după 3 zile de căutări desfășurate atât ziua cât și noaptea, femeia dispărută pe 4 iulie, a fost găsită, în viaţă, de polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Băileşti.

Timp de 3 zile, polițiștii băileșteni au desfășurat ample operațiuni de căutare și scotocire, în extravilanul localităților Întorsura, Afumați, Cioroiași, Bistreț, Urzicuța și Siliştea Crucii, în cadrul activităților periindu-se întreagă zonă, potrivit IPJ Dolj.

În toată această perioadă, polițiștii nu au renunțat nicio clipă la căutări, având în vedere vremea caniculară şi mai ales vârsta înaintată a bătrânei.

Altfel, în jurul orei 11.00, urmare a activităților de căutare coodonate direct de șeful Poliției Băilești, în extravilanul dintre localitățile Urzica Mare și Urzicuța, la aproximativ 20 km de localitatea Întorsura, bătrânica a fost găsită pe câmp, într-o cultură de floarea soarelui, în stare de inconștiență, dar având semne vitale, de o echipă formată din agent principal Colac Marius și agent principal Prejbeabu Maria, polițiști de investigații criminale.

Femeia a fost urcată în autospeciala de poliție și transportată la spital, unde a fost preluată de cadrele medicale.

Citeşte şi: Zeci de curse Tarom au fost anulate. Unii pasageri au așteptat și 16 ore

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS