9 C
Craiova
vineri, 18 octombrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentTânără ucisă de urs pe traseul Jepii Mici din Bucegi

Tânără ucisă de urs pe traseul Jepii Mici din Bucegi

Pe traseul turistic Jepii Mici din Bucegi a avut loc tragedie. O tânără de numai 19 ani a fost atacată și ucisă de către un urs, pe 9 iulie. Fata și iubitul ei au fost surprinși de către animalul sălbatic chiar pe potecă. Ursul a atacat-o pe tânără, iar apoi a târât-o într-o prăpastie. Autoritățile au decis împușcarea ursului.

O tânără de 19 ani a fost atacată de un urs pe un traseu montan din apropierea stațiunii Bușteni, judeţul Prahova. Ulterior, fata a fost găsită moartă, iar autoritățile au decis ca animalul sălbatic să fie împușcat, conform cancan.ro.

Tânără ucisă de urs pe traseul Jepii Mici din Bucegi se afla pe traseul turistic împreună cu iubitul ei atunci când animalul sălbatic i-a atacat chiar pe potecă.

Autoritățile au decis împușcarea ursului

Toate acestea s-au întâmplat sub privirile îngrozite ale iubitului tinerei, care a sunat la 112. Imediat după ce alarma a fost dată s-a declanșat operațiunea de salvarea a tinerei, însă a fost prea târziu pentru aceasta. În urma celor întâmplate, autoritățile au decis împușcarea ursului.

„Având în vedere faptul că ursul prezenta pericol pentru salvatorii prezenți la fața locului, întrucât a încercat în repetat rânduri să îi atace, echipa de intervenție constituită conform OUG 81/2021, a hotărât împușcarea acestuia, lucru care s-a și realizat”, a transmis IPJ Prahova.

Citeşte şi: Lucrările de reparații la Podul Giurgiu-Ruse încep astăzi


ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS