20.9 C
Craiova
joi, 19 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCamion scăpat de sub control pe DN 6. Două persoane au fost rănite în urma accidentului

Camion scăpat de sub control pe DN 6. Două persoane au fost rănite în urma accidentului

-

Doi şoferi au fost răniţi în urma unui accident produs astăzi, pe DN6, în comuna Brădeşti. Potrivit oamenilor legii, şoferul unui camion a intrat pe constrasens şi a lovit o autoutilitară şi un autoturism. În urma accidentului au fost răniţi şoferul camionului şi cel al autoutilitarei.

Poliţiştii au precizat că responsabil pentru producerea accidentului este şoferul camionului, un craiovean de 53 de ani. „În cursul zilei de 11 iulie, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dolj a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DN 6, în comuna Brădeşti.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Poliţiei Oraşului Filiaşi care au stabilit că un bărbat de 53 de ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule, nu ar fi pătrat distanţa corespunzătoare faţă de autoturismul ce circula în faţa,. A intrat pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 59 de ani, din municipiul Craiova şi un autoturism condus de o femeie de 38 de ani, din comuna Brădeşti. În urma evenimentului rutier, cei doi bărbaţi de 53 şi 59 de ani au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportaţi la spital”, au precizat poliţiştii.

Aceştia din urmă mai spun că cei trei şoferi au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. A fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

VIDEO: Facebook INFO TRAFIC CRAIOVA ŞI DOLJ – Balaci Paul

Citeşte şi: Bulgarul prins cu droguri în valoare de 3 milioane de euro, condamnat definitiv

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Gemenii de 15 ani, din Târgu Jiu dați dispăruți,...

Cei doi minori de 15 ani, dați dispăruți au...

ȘTIRI GdS