20.9 C
Craiova
joi, 19 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljBărbat băut şi fără permis, prins conducând o maşină cu numere false

Bărbat băut şi fără permis, prins conducând o maşină cu numere false

Polițiști din cadrul Secţiei 2 Poliţie Craiova au oprit pentru control, duminică, pe bulevardul 1 Mai, din Craiova, un autoturism la volanul căruia a fost identificat un bărbat, de 34 de ani, din comuna Vârvoru de Jos, sat Drăgoaia.

Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentraţie de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat. Apoi a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule şi că autoturismul condus de acesta avea montate plăcuţe cu un alt număr de înmatriculare decât cel alocat.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducererea unui vehicul sub influența alcoolului, fără a deţine permis de conducere şi punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul cu număr fals.

Alt şofer, prins conducând băut tot în Craiova

Tot duminică, polițiști din cadrul Secţiei 6 Poliţie Craiova au oprit pentru control, pe strada Brestei, din municipiu, un autoturism la volanul căruia a fost identificat un bărbat, de 38 de ani, din localitate.

Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentraţie de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat. Apoi a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.

Citeşte şi: Poliţiştii doljeni au dat 317 amenzi şi au reţinut 49 de permise în weekend

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS