26.2 C
Craiova
joi, 19 septembrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn copil și doi adulți, răniți după ce mașina cu care circulau a căzut de pe un podeț

Un copil și doi adulți, răniți după ce mașina cu care circulau a căzut de pe un podeț

Un copil și două femei au ajuns la spital după ce maşina cu care circulau a căzut, sâmbătă după-amiază, de pe un podeţ de lemn, în albia unui râu, în localitatea Petru Vodă, comuna Poiana Teiului, din judeţul Neamţ.

Pompierii au fost solicitaţi, prin 112, să intervină la acest eveniment rutier în care a fost implicată maşina în care se aflau patru persoane.

„La locul solicitării au fost alocate forţe şi mijloace de intervenţie de la Garda nr. 2 de Intervenţie Poiana Teiului, IPJ şi SAJ. Ajunşi la locul solicitării, pompierii au găsit un autoturism care a căzut în albia râului Bolătău, de la o distanţă de aproximativ 4 m, după ce s-a rupt un podeţ din lemn”, a transmis ISU Neamţ.

Cele patru persoane ce se aflau în autoturism, trei adulţi şi un copil, au fost scoase de către cetăţenii aflaţi în zonă. Toate cele patru persoane au fost evaluate medical de echipajele SMURD şi SAJ. Copilul de 8 ani şi două femei, de 50 şi 78 de ani, au necesitat transportul la spital.

IPJ Neamţ au informat că podeţul respectiv nu era destinat autoturismelor şi de aceea a cedat, iar maşina a plonjat în albia râului.

Șoferul de 70 de ani, din judeţul Prahova, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentraţie de 0,007 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de vătămare din culpă şi continuă cercetările. 

Citește și: Un bărbat și-a omorât concubina, apoi s-a sinucis

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS