5.1 C
Craiova
vineri, 18 octombrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentDoi șoferi, blocați între fiarele mașinilor după un accident cu 5 persoane implicate

Doi șoferi, blocați între fiarele mașinilor după un accident cu 5 persoane implicate

Cinci persoane au fost implicate într-un accident rutier aproape de localitatea Hinova din județul Mehedinți. Șoferii au rămas încarcerați.

Cu puțin timp în urmă, trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Drobeta Turnu Severin au intervenit pentru descarcerarea a două persoane, victime ale unui accident rutier, produs între două autoturisme, aproape de localitatea Hinova.

La locul evenimentului, au fost mobilizate de urgență o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere, o ambulanță SMURD și trei ambulanțe SAJ. La sosirea salvatorilor, cei doi șoferi se aflau în imposibilitatea de a se autoevacua.

Doi șoferi, blocați între fiarele mașinilor

Pompierii au acționat cu accesoriile din dotare pentru extragerea victimelor, pe care le-au predat, în stare de conștiență și cooperante, echipajelor medicale SAJ. În accident au fost implicate alte trei persoane, conștiente și cooperante.

Ulterior, toate cele cinci victime au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din Drobeta Turnu Severin de către echipajele SMURD și SAJ. Pompierii militari au asigurat și măsurile de apărare împotriva incendiilor la locul evenimentului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS