5.1 C
Craiova
vineri, 18 octombrie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljŞofer vitezoman, prins cu 111 km/h în Craiova

Şofer vitezoman, prins cu 111 km/h în Craiova

În ultimele 48 de ore, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj au acționat, pe principalele drumuri din județ, pentru reducerea riscului rutier, prin depistarea conducătorilor auto care încalcă regimul legal de viteză sau conduc autoturisme sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive.

La activitățile desfășurate au participat polițiști din cadrul structurilor de poliție rutieră și ordine publică, cu atribuții pe linie de poliție rutieră.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 235 sancţiuni contravenţionale, din care 110 pentru depăşirea vitezei legale, în valoare totală de peste 100.000 de lei.

Totodată, poliţiştii au reţinut 39 de permise de conducere şi retras 6 certificate de înmatriculare.

De asemenea, au fost constatate 2 infracțiuni la regimul rutier.

Depistați în timp ce conduceau autoturisme, fără a deține permis de conducere

Poliţiştii Biroului Rutier Dolj au oprit pentru control, pe strada Mihail Sadoveanu, din Craiova, un autoturism la volanul căruia a fost identificat un bărbat, de 50 de ani, din localitate.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Minor prins la volan

De asemenea, poliţiştii Secţiei 15 Poliție Rurală Filiaşi au depistat un adolescent de 16 ani, din comuna Grecești, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității, deși nu deţinea permis de conducere.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluţie prin unitatea de parchet competentă.

Vitezoman în Craiova

Bărbat depistat de poliţişti în timp ce conducea un autoturism, în Craiova, cu viteza de 111 km/h.

Poliţiştii Biroului Rutier Craiova au depistat pe strada Calea Severinului, din Craiova, un bărbat de 32 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism având o viteză de 111 km/h.

Bărbatul a fost sancționat conform O.U.G. 195/2002, cu amendă, fiindu-i totodată reținut permisul de conducere pentru o perioadă de 120 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS