9 C
Craiova
vineri, 18 octombrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBărbat beat și cu permisul retras, internat la Psihiatrie după ce a furat o mașină și a făcut patru accidente pe o stradă

Bărbat beat și cu permisul retras, internat la Psihiatrie după ce a furat o mașină și a făcut patru accidente pe o stradă

Patru accidente rutiere, unul soldat cu rănirea unei persoane, au fost produse joi, în Sectorul 4 al Capitalei, de un bărbat, de 49 de ani, beat şi cu permisul de conducere retras din motive medicale. El furase maşina cu care a provocat accidentele. Bărbatul a fost internat nevoluntar la Spitalul de Psihiatrie „Obregia”, a informat vineri seară Brigada Rutieră.

”Astăzi, în intervalul orar 13.14-13.18, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apeluri 112 cu privire la producerea unor accidente rutiere pe raza sectorului 4, în care ar fi fost implicat un conducător auto aflat sub influenţa alcoolului. În jurul orei 13.25, poliţiştii Brigăzii Rutiere ajunşi la faţa locului pe Şoseaua Berceni nr. 35, au identificat un bărbat în vârstă 49 de ani, iar în urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o valoare de 1.19 mg/l alcool pur în aerul expirat”, anunţă Brogada Rutieră a Capitalei, potrivit news.ro.

Bărbatul a fost internat la Psihiatrie

Din primele date, şoferul ar fi fost implicat în patru accidente rutiere. În urma unui accident a fost rănită o persoană care a fost transportata la spital, iar în celelalte trei accidente, au fost produse doar pagube materiale.

”În urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a constatat faptul că acesta are permisul de conducere retras din cauze medicale. Totodată, s-a constatat faptul că bărbatul furase autoturismul în cauză în scopul folosirii pe nedrept”, menţionează poliţiştii.

După ce a fost externat de la UPU Bagdasar-Arseni, bărbatul a fost condus la camera de gardă a Spitalului Clinic de Psihiatrie „Profesor Doctor Alexandru Obregia”, în vederea examinării, întrucât manifesta un comportament deviant. În urma consultului de specialitate, medicul de gardă a decis internarea nevoluntară a acestuia, precizează sursa citată.

Citește și: Adolescent arestat preventiv după ce şi-a bătut mama

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS