15.9 C
Craiova
vineri, 20 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn cioban aflat cu oile la păscut s-a înecat într-o baltă

Un cioban aflat cu oile la păscut s-a înecat într-o baltă

Un cioban, de 41 de ani, aflat singur cu oile la păscut, s-a înecat într-o baltă din localitatea băimăreană Dumbrăviţa.

Alarma a fost dată de primarul localităţii, care s-a dus să îi ducă mâncare bărbatului şi nu l-a găsit. După ce a avăzut hainele acestuia pe malul bălţii, a sunat la 112.

Trupul bărbatului a fost recuperat de scafandri luni după-amiază.

”Duminică seara, 28 iulie a.c., pompierii din cadrul Detașamentului Baia Mare au efectuat misiunea de căutare a unei persoane, posibil înecate, într-un lac de acumulare, în apropierea localității Dumbrăvița.

Prin numărul de urgență 112, s-a semnalat faptul că în apropierea apei au fost găsite hainele și obiecte personale, care se pare că aparțin unui cioban care păstorea în zonă.

La fața locului s-au deplasat 14 cadre militare, cu o autospecială de primă intervenție și barca de salvare din dotare și un echipaj de prim ajutor SMURD. Misiunea s-a încheiat la lăsarea întunericului, însă căutările au fost reluate în această dimineață. Cu puțin timp în urmă, pompierii au reușit să găsească și să extragă din lacul de acumulare, trupul neînsuflețit al unei persoane de sex masculin”, au precizat reprezentanții ISU Maramureș.

Citeşte şi: Doi morţi şi zeci de răniţi după ce opt vagoane au deraiat în urma coliziunii dintre un tren şi un camion, în Rusia

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS