20.9 C
Craiova
joi, 19 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFocar de toxiinfecție alimentară la biroul din Singapore al TikTok

Focar de toxiinfecție alimentară la biroul din Singapore al TikTok

Aparent focar de toxiinfecție alimentară la biroul din Singapore al societății-mamă a TikTok, ByteDance. Câteva zeci de angajați au fost spitalizați, scrie BBC.

60 de persoane au prezentat marți simptome de gastroenterită. Oficialii din domeniul sănătății și siguranței alimentare din orașul-stat investighează incidentul. 57 dintre acestea, suficient de grave, au fost tratate în spital. ByteDance a declarat, de asemenea, că investighează ce a cauzat îmbolnăvirea angajaților săi.

La birourile ByteDance nu se prepară sau gătește mâncare

BBC scrie că la birourile ByteDance nu se prepară sau gătește mâncare și că se apelează la furnizori terți pentru aprovizionarea cu alimente. Șaptesprezece ambulanțe au fost trimise la clădirea din cartierul de afaceri din Singapore pentru a-i trata pe cei care s-au îmbolnăvit, potrivit rapoartelor mass-media locale.

„Luăm foarte în serios sănătatea și siguranța angajaților noștri și am luat măsuri imediate pentru a-i sprijini pe toți angajații afectați, inclusiv colaborând cu serviciile de urgență pentru a oferi îngrijire”, a declarat pentru BBC un purtător de cuvânt al ByteDance. „Investigăm problema și colaborăm cu autoritățile competente în acest sens”. Tik Tok are două cartiere generale, în Los Angeles și Singapore și birouri în mai multe orașe precum New York, Dublin, Londra, Paris, Berlin Tokyo etc.

Citește şi: Pompierii monitorizează în continuare patru focare de incendiu de pe platforma Oltchim

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS