13.6 C
Craiova
vineri, 27 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal„U“ Craiova – NK Maribor | Adrian Popescu: „Nu ne vom opri aici!“

„U“ Craiova – NK Maribor | Adrian Popescu: „Nu ne vom opri aici!“

-

Universitatea Craiova se află în fața unui joc extrem de important pentru viitorul său. Știința o va întâlni joi, de la ora 20.00, pe stadionul „Ion Oblemenco“, pe NK Maribor, în manșa a doua a turului secund din Conference League.

Disputa pornește de la scorul de la 2-0 pentru sloveni, dar calificarea nu este jucată. De această părere este Adrian Popescu, fost căpitan al Universității Craiova în anul 1991. Acesta a prefațat, în exclusivitate pentru GdS, meciul cu NK Maribor. A vorbit și despre cel din campionat, cu Petrolul Ploiești, programat duminică, de la ora 19.00, tot în Bănie.

Adrian Popescu a analizat jocul echipei, s-a declarat mulțumit de transferurile făcute și a punctat că are mare încredere în antrenorul Costel Gâlcă. VEZI VIDEO!

Citește și: Amical | ACSO Filiași, victorioasă pe terenul echipei CSM Târgu Jiu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Agresorul unei fetiţe de 11 ani, ţinut în arest...

Judecătorii au dispus menţinerea arestului preventiv faţă de un bărbat de 29 de ani, din comuna Cetate, acuzat de comiterea infracţiunii de agresiune sexuală. Potrivit oamenilor legii, suspectul a ar fi atins în zonele intime o copilă de 11 ani. Incidentul a avut loc pe 24 mai, în comuna Cetate. Doljeanul a fost trimis în judecată în iunie, în stare de arest preventiv.

ȘTIRI GdS