17.9 C
Craiova
vineri, 20 septembrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentȘofer rănit după ce a intrat cu maşina într-un stâlp și apoi s-a răsturnat

Șofer rănit după ce a intrat cu maşina într-un stâlp și apoi s-a răsturnat

Un șofer de 20 de ani a fost rănit după ce a intrat cu maşina într-un stâlp de electricitate, pe care l-a rupt, iar apoi vehiculul s-a răsturnat. Accidentul s-a produs vineri noapte, în localitatea Oraşu Nou, din judeţul Satu Mare.

”În această dimineaţă, în jurul orei 02.00, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă SOMEŞ al judeţului Satu Mare a fost alertat să intervină în localitatea Oraşu Nou, la un  eveniment rutier în urma căruia un autoturism a părăsit partea carosabilă, a rupt un stâlp de electricitate şi s-a răsturnat. La locul solicitării au fost alocate forţe şi mijloace de intervenţie din cadrul Secţiei de Pompieri Negreşti-Oaş, cu două autospeciale şi un echipaj de prim ajutor”, a transmis ISU.

Ajunşi la locul indicat, pompierii au acţionat pentru îndepărtarea plafonului si l-au scos din vehicul pe şoferul acestuia, care era încarcerat. 

”Concomitent cu misiunea de descarcerare s-a acţionat pentru asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor prin deconectarea bornelor. Victima, un bărbat de  aproximativ 20 ani, a fost preluat, conştient şi cooperant, de către echipajul SMURD, ulterior fiind transportat la CPU Negreşti-Oaş”, a precizat ISU Satu Mare.

Citeşte şi: Polițiștii și jandarmii gorjeni, acțiuni de informare în taberele școlare

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS