17 C
Craiova
vineri, 18 octombrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMarius Pieleanu a depus cerere de întrerupere a contractului cu SNSPA, după ce a fost acuzat de hărțuire sexuală

Marius Pieleanu a depus cerere de întrerupere a contractului cu SNSPA, după ce a fost acuzat de hărțuire sexuală

Marius Pieleanu a depus cerere de întrerupere a contractului cu SNSPA, după ce a fost acuzat de hărțuire sexuală. Rectorul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA), Remus Pricopie, a confirmat, sâmbătă, că profesorul și sociologul Marius Pieleanu a depus cerere de întrerupere a contractului cu universitatea, după ce a fost acuzat de hărțuire sexuală. Totul vine în contextul în care site-ul de investigații Snoop.ro a publicat luni o investigație despre abuzurile sexuale ale unui alt profesor de la SNSPA, Alfred Bulai.

Zece noi plângeri pe numele profesorului Alfred Bulai, depuse la Parchet
Zece noi plângeri pe numele profesorului Alfred Bulai, depuse la Parchet

Marius Pieleanu a declarat încă de joi în presă, că va întrerupe contractul cu SNSPA, după ce a fost acuzat de către mai multe foste studente de hărțuire sexuală. Profesorul, prodecan al Facultății de Științe Politice la SNSPA și conferențiar universitar doctor, a spus că face acest lucru „până la lămurirea situației” și s-a declarat „oripilat” de acuzațiile la adresa sa.

Site-urile Rise Project și Investigatoria.ro au publicat joi mărturiile mai multor femei, foste studente cărora Marius Pieleanu le-a fost profesor la SNSPA, despre care susțin că a avut un comportament abuziv.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS