16.7 C
Craiova
vineri, 20 septembrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentPatru răniţi după ce două autoturisme au intrat în coliziune frontală

Patru răniţi după ce două autoturisme au intrat în coliziune frontală

Patru persoane au fost rănite după ce două autoturisme au intrat în coliziune frontală. Accidentul s-a produs joi, pe DN 15, în zona localităţii mureşene Iernut.

„Din primele informaţii, coliziunea s-a produs frontal, în circumstanţe ce urmează a fi stabilite, între un autoturism condus, din direcţia Iernut spre Luduş, de un bărbat de 69 de ani din Târgu Mureş şi un alt autoturism, condus din sensul opus de un bărbat de 54 de ani, din comuna Cuci”, a transmis IPJ Mureş.

Patru persoane au fost extrase de pompieri din autoturismele în care rămăseseră blocate şi au fost transportate la spital. Este vorba despre cei doi şoferi şi doi pasageri, dintre care unul a fost preluat de elicopterul SMURD trimis la faţa locului.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul, fiind deschis un dosar penal de vătămare corporală din culpă.

„Pe parcursul efectuării activităţilor specifice, traficul rutier în zonă a fost blocat”, au mai anunţat reprezentanţii IPJ Mureş.

Citeşte şi: Un şofer român de TIR a murit în Italia, călcat de un TIR care mergea în marşarier

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS