14.5 C
Craiova
vineri, 18 octombrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateProfesorul Universității de Arhitectură „Ion Mincu” din București, Dorin Ștefan Adam, și-a dat demisia

Profesorul Universității de Arhitectură „Ion Mincu” din București, Dorin Ștefan Adam, și-a dat demisia

Profesorul Universității de Arhitectură „Ion Mincu” din București, Dorin Ștefan Adam, și-a dat demisia, după ce a fost acuzat de mai multe studente de hărțuire sexuală. Profesorul susține totuși în continuare că este nevinovat.

Dorin Ștefan Adam, conferențiar al Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” este acuzat de hărțuire sexuală. El le-a trimis studentelor sale poze cu el dezbrăcat.

Potrivit jurnliștilor Edupedu.ro, în scrisoarea de demisie profesorul invocă nevinovăția. El spune că este adus un prejudiciu de imagine publică la adresa lui și instituției.

Rectorul Universității, Marian Moiceanu a catalogat comportamentul profesorului ca fiind incalificabil și a cerut încetarea definitivă a contractului de muncă în cazul profesorului.

Dorin Ștefan Adam fusese suspendat de la toate activitățile didactice și este cercetat de comisia de etică a instituției de învățământ superior.

Citește și: Bărbatul care a atacat poliția la Capitoliu, a primit 20 de ani de închisoare

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS