23.4 C
Craiova
vineri, 27 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSportJO 2024 / Mihaela Cambei, portdrapelul României la ceremonia de închidere

JO 2024 / Mihaela Cambei, portdrapelul României la ceremonia de închidere

Halterofila Mihaela Cambei, medaliată cu argint la categoria 49 kg, a fost desemnată, sâmbătă, portdrapelul României la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Evenimentul va avea loc astăzi, cu începere de la ora 22.00 (TVR 1).

„Cred că este un sentiment unic pentru orice sportiv, nu am mai purtat drapelul până acum şi este ceva excepţional pentru mine. Nu cred că va fi greu, dar sunt convinsă că va fi dificil pentru că la bară este un echilibru, la steag trebuie să îl ţin mai mult pe o mână. Încă nu mi-am revenit sută la sută după concurs şi nici nu realizez încă în totalitate, pentru că nu ştim să ne bucurăm în totalitate.

După Jocurile Olimpice urmează o mică pauză, pentru că vreau să stau alături de familie, apoi revin la pregătiri, pentru că mai am încă două competiţii anul acesta, Europeanul de tineret şi Campionatul Mondial de seniori. Cu siguranţă voi fi primită cu foarte multă bucurie acasă, pentru că această medalie înseamnă foarte mult pentru România, mai ales pentru clubul meu, CSM Oneşti“, a declarat Mihaela Cambei.

Citeşte şi: JO 2024 / Americanca Chiles, devastată după verdictul TAS: „Voi renunța!“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS