17.6 C
Craiova
vineri, 20 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalUPDATE / A picat amicalul Universitatea Craiova - ACSO Filiași. Sunt prea mulţi accidentaţi după meciul cu Sepsi!

UPDATE / A picat amicalul Universitatea Craiova – ACSO Filiași. Sunt prea mulţi accidentaţi după meciul cu Sepsi!

UPDATE, ora 19.30: În ciuda faptului că amicalul cu ACSO Filiaşi a fost solicitat marţi dimineaţă de către reprezentanţii clubului Universitatea Craiova, la doar câteva ore oficialii Ştiinţei s-au răzgândit. Lait-motivul anulării jocului-test de sâmbătă ar fi numărul mare de probleme medicale din lotul alb-albastru, după meciul cu Sepsi, consemnate la antrenamentul de astăzi. Nu este exclus ca unsprezecele Universităţii Craiova să sufere modificări importante la meciul de vineri, cu Gloria Buzău.

Ştirea iniţială:

Oficialii clubului Universitatea Craiova vor să-i țină în stare de concurs și pe jucătorii pe care Costel Gâlcă i-a utilizat mai puțin în jocurile oficiale și în mod special pe cei care nu vor bifa minute în partida cu Gloria Buzău. Astfel, alb-albaștrii vor susține sâmbătă, de la ora 11.00, în incinta Bazei Sportive „Ilie Balaci“, un joc amical în compania formației ACSO Filiași.

Cât privește partida Universitatea Craiova – Gloria Buzău, aceasta este programată vineri, de la ora 22.00, pe stadionul „Ion Oblemenco“, și contează pentru etapa 6 din Superligă.

Citește și: Drapelul olimpic a sosit la Los Angeles. Americanii speră să rezolve punctele nevralgice

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS