20.9 C
Craiova
joi, 19 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateIncendiul de vegetaţie provocat de un ATV căzut într-o râpă nu a fost stins nici după 24 de ore

Incendiul de vegetaţie provocat de un ATV căzut într-o râpă nu a fost stins nici după 24 de ore

Pompierii intervin în continuare, marți, pentru stingerea incendiului de vegetație izbucnit luni la Păltiniș, după ce un ATV căzut într-o râpă a luat foc. Flăcările au afectat o suprafață de 700 de metri pătrați. În accident a murit un cetățean străin în vârstă de 20 de ani.

„Având în vedere terenul foarte abrupt şi accidentat, unde se manifestă incendiul izbucnit în urma accidentului cu ATV-ul de ieri, la această oră, pompierii încă acţionează la faţa locului pentru stingerea lui. Intervenţia este una de lungă durată şi foarte dificilă”, informează marţi ISU Sibiu.

Incendiul se manifestă cu ardere mocnită la litiera pădurii.

Pe parcursul nopţii, aproximativ zece pompieri au acţionat în zonă pentru limitarea extinderii incendiului care afectează o suprafaţă de aproximativ 700 de metri pătraţi.

Un tânăr care a căzut cu ATV-ul în râpă a murit la spital

Autorităţile din judeţul Sibiu au intervenit, luni, în staţiunea Păltiniş, unde un ATV a căzut într-o râpă adâncă de o sută de metri, cu echipaje de salvare, pompieri, Salvamont, SAJ, jandarmii montani și polițiști.

Șoferul ATV-ului, un bărbat român de 54 de ani, a reuşit să sară de pe vehicul înainte de cădere. Un cetăţean străin, de 20 de ani, a căzut în râpă, fiind scos inconştient de către Salvamont. Tânărul a decedat ulterior. ATV-ul a luat foc, iar flăcările s-au extins la vegetaţie.

Citeşte şi: Copil de 5 ani, rănit grav într-un accident

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS