20.9 C
Craiova
joi, 19 septembrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn bărbat a murit după ce s-a răsturnat cu motocultorul în timp ce lucra în grădină

Un bărbat a murit după ce s-a răsturnat cu motocultorul în timp ce lucra în grădină

Un bărbat a murit, marţi, în judeţul Covasna, după ce s-a răsturnat cu un motocultor, în timp ce făcea lucrări în graădina casei.

”În data de 13 august 2024, în jurul orei 12.30, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Întorsura Buzăului au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe raza localităţii Zăbrătău, un bărbat a fost accidentat de un utilaj agricol. Din verificările efectuate de poliţişti a reieşit că un bărbat de 60 de ani, în timp ce efectua munci agricole cu un motocultor, în grădina casei din localitatea Zăbrătău, pe un teren în pantă, a pierdut controlul asupra utilajului, iar acesta s-a răsturnat, rănindu-l”, a transmis, marţi, IPJ Covasna.

Sursa citată a precizat că echipajulu medical sosit la faţa locului nu a reuşit să salveze bărbatul care nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul.

”Urmează ca Serviciul de Medicină Legală Covasna să efectueze autopsia pentru a stabili cu exactitate cauza decesului. Cercetările sunt continuate de poliţişti pentru a stabili toate circumstanţele legate de producerea evenimentului, fiind întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă”, a mai transmis sursa citată.

Citeşte şi: Un șofer a scăpat cu viața după ce autoutilitara pe care o conducea a fost lovită de tren

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS