22.9 C
Craiova
vineri, 20 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisBianca Andreescu şi Donna Vekic, învinse în primul tur la Cincinnati (WTA)

Bianca Andreescu şi Donna Vekic, învinse în primul tur la Cincinnati (WTA)

Jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu (foto) a fost învinsă de rusoaica Elina Avanesian cu 6-4, 7-5, marţi, în prima rundă a turneului WTA 1.000 de la Cincinnati (Ohio), dotat cu premii totale de 3.211.715 dolari, informează Agerpres.

Avanesian, finalistă luna trecută la Iaşi (învinsă de conaţionala Mirra Andreeva), va juca în turul secund contra letonei Jelena Ostapenko.

În alt meci, croata Donna Vekic, proaspăta vicecampioană olimpică de la Paris, a fost întrecută de Ashlyn Krueger, cu 5-7, 7-6 (7/4), 6-2. Americanca a mai făcut o victimă de marcă la Cincinnati, pe japoneza Naomi Osaka, în ultimul tur al calificărilor.

Karolina Pliskova, campioana din 2016, s-a calificat în turul secund după o victorie în faţa bulgăroaicei Viktoria Tomova, după două seturi simetrice, 7-6 (7/3), 7-6 (7/3).

La dublu, Monica Niculescu şi chinezoaica Hanyu Guo au fost învinse de perechea chineză Xiyu Wang/Yue Yuan cu 6-1, 7-5. Iniţial, Niculescu şi Guo trebuiau să joace contra cuplului Lulu Sun (Noua Zeelandă)/Ajla Tomljanovic (Australia), dar acesta s-a retras.

Citeşte şi: Liga Campionilor / FCSB a fost eliminată de Sparta Praga

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS