17.9 C
Craiova
vineri, 20 septembrie, 2024
Știri de ultima orăMagazinDisney a anunțat când va fi lansat Frozen 3

Disney a anunțat când va fi lansat Frozen 3

Disney a anunţat data de lansare pentru cel de-al treilea film al francizei sale de succes „Frozen” (Regatul de gheaţă). Fanii vor mai avea de așteptat până să îl poată vedea în cinematografe. El va avea premiera abia pe 24 noiembrie 2027, relatează revista Variety, citată de News.ro.

Lansat în 2013, primul film, inspirat dintr-un basm de Hans Christian Andersen, a urmărit călătoria Annei pentru a o găsi pe sora ei Elsa, care se lupta cu puterile necontrolate ale gheţii care îi permiteau să creeze gheaţă şi zăpadă.

Frozen a devenit filmul de animaţie cu cele mai mari încasări din istorie, aproape 1,3 miliarde de dolari la nivel mondial. El a pierdut acest titlu abia recent, când a fost depășit de noul lungmetraj Inside Out 2, produs de Disney prin studioul său de animație Pixar.

Premiat cu Oscarul pentru cel mai bun film de animaţie în 2014, Frozen a inspirat un sequel, lansat în 2019. În acest al doilea lungmetraj, viaţa de zi cu zi a Elsei este dată peste cap atunci când cele patru elemente (pământ, apă, foc şi aer) ameninţă să îi distrugă oraşul.

Frozen va avea și o a patra parte

În noiembrie 2023, şeful Disney, Bob Iger, a anunţat, de asemenea, că o a patra parte a Frozen este pregătită de studiouri. Potrivit publicaţiei americane Variety, compozitorii Kristen Anderson-Lopez şi Robert Lopez, care au scris celebrele cântece din Frozen, vor reveni să scrie coloana sonoră și a următoarelor două noi filme.

În afară de Frozen 3, Disney a dezvăluit şi data de lansare a unui nou film Pixar, Hoppers, programat pentru 6 martie 2026. Acesta va spune povestea unei tinere care foloseşte tehnologia pentru a înţelege gândurile animalelor.

CITEȘTE ȘI: Șeful Corpului de Control al Ministerului Sănătății a demisionat

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS