20.9 C
Craiova
joi, 19 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljA dispărut după ce a plecat dintr-un centru medical din Craiova

A dispărut după ce a plecat dintr-un centru medical din Craiova

Polițiștii caută o femeie de 34 de ani, din Vâlcea, care a fost dată dispărută de tatăl său. Bărbatul a sesizat faptul că, pe 14 august, femeia a plecat dintr-un centru medical din Craiova, însă nu a ajuns acasă.

”În seara zilei de 14 august, ora 20.30, polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Craiova au fost sesizați de un bărbat, de 69 de ani, din județul Vâlcea, cu privire la faptul că, la data de 14 august, ora 14.30, fiica sa, ȘTIRBU FLORIANA-ALEXANDRA, de 34 de ani, a plecat voluntar de la Centrul Medical Amaradia, din municipiul Craiova și nu a mai revenit până în prezent la domiciliul său din comuna Valea Mare, județul Vâlcea.

Semnalmente: înălţime 1,53 m, 75 kg, părul negru, lung, ochii căprui. La momentul plecării aceasta era îmbrăcată cu pantaloni negri din stofă, tricou de culoare alb, în picioare pantofi negri, având asupra sa și o geantă neagră”, au precizat polițiștii doljeni.

Persoanele care dețin informații utile cu privire la persoana dispărută sunt rugate să sune la 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS