17.9 C
Craiova
vineri, 20 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalHandbal (f) / România, la a doua înfrângere la CM Under-18

Handbal (f) / România, la a doua înfrângere la CM Under-18

Selecţionata României a fost învinsă de Spania cu scorul de 25-20 (13-11), vineri, la Chuzhou, în Grupa G a Campionatului Mondial de handbal feminin Under-18 din China.

România a început bine duelul cu Spania şi condus cu 2-0 şi 3-1, notează Agerpres. Ibericele au echilibrat disputa, apoi s-au desprins pe tabelă, intrând la pauză cu un avans de două goluri, 13-11.
Spania a marcat primele cinci goluri din repriza secundă, ajungând astfel la şapte goluri consecutive, care au decis practic soarta jocului (11-18). România s-a apropiat apoi la două goluri pe final, dar Spania a înscris ultimele trei goluri ale întâlnirii.

Enryka Valentina Bodijar a marcat 6 goluri pentru echipa antrenată de Carmen Cuibar (ex-Cartaş), Gabriela Maria Tulea 4, Alexia Maria Niţă 3, Antonia Maria Mosor 2, Ana Martina Stan 1, Anamaria Şerban 1, Sara Maria Istrate 1, Maria Ionica Soroceanu 1, Alexia Mihaela Oprea 1.

Belen Rodriguez Lario a fost cea mai bună jucătoare de pe teren, cu 9 goluri. De la iberice s-au mai remarcat Nerea Patino Limes, Estitxu Rodriguez Sarasola, Kadidiatou Jallow Diallo, cu câte 4 goluri.

În celălalt meci din grupă, Elveţia a învins Egiptul cu 28-19.

Spania şi Elveţia au câte 4 puncte şi s-au calificat în grupele principale, în timp ce România şi Egiptul nu au niciun punct.

Citeşte şi: “U” Craiova – Gloria Buzău / Gata cu sincopele! Vrem o victorie la pas!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS