20.9 C
Craiova
joi, 19 septembrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn şofer a murit, iar o femeie şi doi copii mici au fost răniţi după ce au intrat cu maşina într-un copac

Un şofer a murit, iar o femeie şi doi copii mici au fost răniţi după ce au intrat cu maşina într-un copac

Un bărbat a murit, iar o femeie şi doi copii mici au fost transportaţi la spital, duminică după-amiază, după ce autoturismul în care se aflau a ieşit de pe un drum judeţean şi s-a izbit de un copac.

Accidentul a avut loc duminică, pe drumul județean Arad-Iratoșu, după intersecția cu Sânpaul.

„Din primele cercetări, s-a stabilit că un bărbat de 20 de ani, din Iratoşu, în timp ce conducea un autoturism dinspre Arad spre Iratoşu, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, ar fi părăsit partea carosabilă şi ar fi intrat în coliziune cu un pom”, a transmis IPJ Arad.

Accidentul s-a soldat cu decesul bărbatului de 29 de ani aflat la volan. Acesta a fost găsit inconștient și încarcerat, iar în ciuda eforturilor echipajelor medicale, a decedat în urma stopului cardio-respirator.

Femeia, de 35 de ani, aflată pe scaunul din dreapta, a suferit un traumatism cranio-cerebral (TCC) și fracturi la membre. Ea a fost găsită conștientă și cooperantă și a fost transportată de urgență la UPU Arad.

Un copil de 5 ani a suferit un traumatism cranio-cerebral și a fost, de asemenea, transportat la spital. Celălalt copil, un sugar de 6 luni, aflat într-un scaun special pentru copii, nu a prezentat leziuni traumatice, însă a fost dus la UPU pentru evaluări suplimentare.

Poliţiştii continuă cercetările, pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor care au dus la producerea accidentului rutier.

Citeşte şi: Bărbat arestat după ce şi-a înjunghiat soţia la beţie

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS