10.3 C
Craiova
joi, 3 octombrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentViol asupra unui minor în curtea unei şcoli din Olt

Viol asupra unui minor în curtea unei şcoli din Olt

Judecătoria Balş a dispus, ieri, arestarea preventivă a unui tânăr de 27 de ani, acuzat de comiterea infracţiunii de viol săvârșit asupra unui minor. Poliţiştii spun că suspectul şi un tânăr de 17 ani ar fi întreţinut relaţii sexuale cu o minoră. Incidentul a avut loc în curtea unei unităţi de învăţământ din comuna Iancu Jianu, judeţul Olt.

Poliţiştii au precizat că victima a sesizat faptul că a fost victima unei infracţiuni de viol.
„La data de 20 august, în jurul orei 01:00, polițiștii Secției de Poliție Rurală Bobicesti au fost sesizați de către o minoră cu privire la faptul că ar fi fost victima infracțiunii de viol. Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că doi tineri în vârstă de 17, respectiv 27 de ani, ambii din comuna Iancu Jianu, județul Olt, în timp ce se aflau în curtea unei unități de învățământ din aceeași localitate, ar fi întreținut relații sexuale cu o minoră.
În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol săvârșit asupra unui minor, cercetările fiind continuate pentru documentarea activității infracționale și dispunerea de măsuri legale”, au explicat oamenii legii.

Tot pe 20 august, tânărul de 20 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru viol săvârșit asupra unui minor. În cursul zilei de miercuri, suspectul a fost dus la Judecătoria Balş cu propunere de arestare preventivă. Instanţa a admis solicitarea procurorilor şi a dispus arestarea inculpatului pe o perioadă de 30 de zile. Hotărârea instanţeo nu este definitivă şi poate fi contestată de suspectul arestat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS