20.9 C
Craiova
joi, 19 septembrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentCinci răniţi după ce şoferul unui autoturism nu a păstrat distanţa regulamentară şi s-a ciocnit cu o autoutilitară

Cinci răniţi după ce şoferul unui autoturism nu a păstrat distanţa regulamentară şi s-a ciocnit cu o autoutilitară

Cinci persoane au fost rănite miercuri după amiază, după ce şoferul unui autoturism nu a păstrat distanţa regulamentară şi s-a ciocnit cu o autoutilitară. Accidentul a avut loc în localitatea prahoveană Stoeneşti, pe Drumul Naţional 72, între Ploieşti şi Târgovişte.

În accident au fost implicate un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani și o autoutilitară condusă de un bărbat de 30 de ani.

Au fost răniţi şoferul de 22 de ani și alţi patru tineri, pasageri în autoturism. Unul dintre ei a rămas încarcerat, fiind extras de pompieri. Toţi au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Martorii susţin că accidentul s-a produs pe fondul nepăstrării distanței regulamentare de deplasare, șoferul autoturismului fiind vinovat de producerea accidentului.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiiind negative.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

Citeşte şi: Via Transilvanica, promovată în Times Square din New York

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS