24.5 C
Craiova
vineri, 20 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateȘoferi lăsați fără permise după ce au fost văzuți din elicopterul poliției făcând mai multe depășiri neregulamentare

Șoferi lăsați fără permise după ce au fost văzuți din elicopterul poliției făcând mai multe depășiri neregulamentare

Doi şoferi au rămas fără permis de conducere după ce au fost observați de poliţişti, din elicopter, când efectuau depăşiri neregulamentare.

IPJ Maramureș a dispus survolarea cu elicopterul IGAV a DN 18, unul dintre cele mai circulate drumuri din judeţul Maramureş, pentru creşterea gradului de disciplină rutieră.

„În urma survolării, au fost depistate două autovehicule, care au fost înregistrate efectuând în repetate rânduri depăşiri neregulamentare. Autovehiculele au fost oprite de echipajul de poliţie format din lucrători ai Poliţiei Vişeu de Sus şi Secţiei 4 Leordina.

Ambii conducători auto au fost sancţionaţi contravenţional de poliţiştii rutieri, fiindu-le suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule. În cazul unui conducător auto, exercitarea dreptului de a conduce autovehicule i-a fost suspendată pentru 240 de zile, pentru comiterea a patru abateri de depăşiri neregulamentare”, a spus Florin Meteş.

Potrivit aceleiași surse, celuilalt şofer i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 180 de zile, fiind înregistrat cu trei fapte de depăşiri neregulamentare.

Citeşte şi: Cinci cadavre au fost recuperate din epava iahtului de lux scufundat în largul Siciliei

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS