17.9 C
Craiova
joi, 19 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalMesaj sfâşietor postat de SCM Vâlcea după decesul Irynei Glibko

Mesaj sfâşietor postat de SCM Vâlcea după decesul Irynei Glibko

SCM Râmnicu Vâlcea a anunțat, în cursul zilei de miercuri, decesul handbalistei ucrainene Iryna Glibko.

Sportiva a ajuns în handbalul românesc în 2012, la HC Danubius Galați. Iryna a fost desemnată cea mai bună jucătoare străină din Liga Florilor în 2018, 2019 și în 2023, ultima dată la capătul unui sezon în care a înscris de 190 de ori. A fost în două rânduri cea mai bună marcatoare din liga națională, în 2013 și 2018. În 2015 a cucerit titlul național alături de CSM București.

„Rămas bun, Ira!

Cu inimile îndurerate, anunțăm trecerea în neființă a unei sportive excepționale, Iryna Glibko. Un adevărat lider pe teren și un suflet special în afara lui, Iryna a fost un exemplu de devotament, pasiune și profesionalism pentru toți cei care au interacționat cu ea. Prin felul său de a fi, dar și prin dăruirea sa, a lăsat o amprentă de neșters în amintirile tuturor celor care au avut privilegiul de a o cunoaște ori de a lucra alături de ea.

Sport Club Municipal Râmnicu Vâlcea este profund recunoscător pentru toate momentele în care Iryna a fost alături de noi, pentru fiecare gol marcat și pentru fiecare zâmbet adus pe chipurile suporterilor roș-albaștri. Pierderea ei lasă un gol imens în inimile noastre, dar și în comunitatea handbalistică. Gândurile și rugăciunile noastre se îndreaptă către familia ei și către toți cei dragi ei în aceste momente dificile. Iryna, vei rămâne mereu în inimile noastre. Odihnește-te în pace!”, a transmis SCM Râmnicu Vâlcea, pe rețelele sociale.

Citeşte şi: SCM Râmnicu Vâlcea a anunțat decesul Irynei Glibko, jucătoare de 34 de ani

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS