16.8 C
Craiova
vineri, 27 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlcea: Persoane încarcerate în urma unui accident rutier la Olanu

Vâlcea: Persoane încarcerate în urma unui accident rutier la Olanu

O mașină în se aflau trei persoane a fost implicată într-un accident rutier grav care a avut loc în localitatea Olanu, Vâlcea, luni după-masă. Salvatorii vâlceni au intervenit de urgență pentru a scoate persoanele încarcerate, la timp, în siguranță. Șoferul a fost transportat de urgență spital.

„Pompierii militari vâlceni au fost solicitați, cu puțin timp în urmă, pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, de descarcerare și prim ajutor la un accident rutier produs în localitatea Olanu.
S-au deplasat de urgență la locul evenimentului forțe din cadrul Detașamentului de Pompieri Drăgășani și Punctului de Lucru Dobroteasa (ISU Olt), cu 2 autospeciale de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD, precum și 2 ambulanțe SAJ.

Echipajele operative sosite la fața locului au constatat că în evenimentul rutier a fost implicat un singur autoturism și au rezultat 3 victime, dintre care 2 încarcerate. Salvatorii vâlceni au extras persoanele încarcerate, pe care le-au predat, conștiente, echipajelor medicale SAJ, în vederea asigurării prim ajutorului. SMURD Drăgășani a monitorizat a treia victimă (șoferul), care va fi transportat la UPU Vâlcea”, potrivit ISU Vâlcea.

Pompierii militari au asigurat și măsuri de prevenire și stingere a incendiilor.

Citeşte şi: Vâlcea: Comisar de poliție, prins în flagrant luând „taxă de protecție” de la patronul unui restaurant

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS