17.6 C
Craiova
vineri, 20 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn copil de patru ani a scăpat cu viaţă după ce a căzut de la etajul 4

Un copil de patru ani a scăpat cu viaţă după ce a căzut de la etajul 4

Un copil de patru ani a scăpat cu viaţă după ce a căzut de la etajul patru al unui bloc din municipiul Buzău pe o platformă.

Un băiat de patru ani a căzut pe fereastra locuinței, luni dimineaţă, la Buzău. Micuțul a căzut de la 10 metri, dar a ajuns la urgențe în stare stabilă. Și mama copilului a ajuns la spital după ce făcut un atac de panică.

Copilul, care era acasă cu bunica, ar fi rămas nesupravegheat şi s-ar fi urcat pe o măsuţă aflată lângă fereastră. De acolo, a căzut în gol, de la etajul patru. Căderea ar fi fost atenuată de sârmele de rufe de la etajele inferioare. Băieţelul s-ar fi prăbuşit pe terasa unei clădiri.

„Salvatorii s-au mobilizat şi au ajuns în timp util la minorul conştient, ce prezenta multiple traumatisme. Acesta a fost preluat de echipajul SAJ ce i-a acordat îngrijiri medicale de urgenţă, fiind transportat ulterior la Unitatea de Primiri Urgenţe Buzău”, a precizat sursa citată.

„La o primă evaluare medicală, minorul a suferit un traumatism cranio-facial cu epistaxis anterior oprit spontan şi uşoare contuzii la nivelul membrelor inferioare. La acest moment, el este stabil hemodinamic şi respirator, în curs de investigaţii”, a transmis purtătorul de cuvânt al SJU Buzău, Adriana Bunilă.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean desfăşoară cercetări pentru a stabili circumstanţele în care a survenit vătămarea copilului.

Citeşte şi: Fost politician american, condamnat la închisoare pe viaţă pentru că a ucis un ziarist

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS