28.3 C
Craiova
vineri, 27 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUcrainean arestat după ce și-a împuşcat în cap prietenul cu care fugise în România

Ucrainean arestat după ce și-a împuşcat în cap prietenul cu care fugise în România

Un bărbat, de 30 de ani, din Ucraina, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru omor calificat. Acesta este acuzat că și-a împușcat în cap prietenul împreună cu care fugise de război în România.

Sâmbătă, în jurul orei 8.00, poliţiştii au fost sesizaţi de către un bărbat, că la locuinţa sa din localitatea Loturi Enescu din judeţul Botoşani se află un cetăţean ucrainean decedat.

“Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au constatat că aspectele sesizate se confirmă, fiind identificat un tânăr, de 26 ani, care prezenta o plagă împuşcată la nivelul capului, iar lângă acesta se afla o armă de vânătoare. În acest moment se efectuează cercetarea la faţa locului pentru a se stabili toate împrejurările producerii evenimentului”, au afirmat poliţiştii.

Iniţial, s-a luat în considerarea posibilitatea unei sinucideri. În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că este vorba despre o crimă. Victima era venită de câteva zile în ţară şi că ar fi trecut fraudulos graniţa, împreună cu alt ucrainean, cei doi locuind împreună. Arma găsită lângă victimă fusese şi ea adusă ilegal din Ucraina.

Tribunalul Botoşani a emis un mandat de arestare pe numele lui Kiriiak Kostiantyn, suspectat că l-ar fi împuşcat în cap pe un compatriotul său de 26 de ani.

Citește și: Un șofer i-a dat cu o sticlă în cap polițistului care îi ridica mașina

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS