18.4 C
Craiova
vineri, 20 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisSwiatek a clacat la US Open! Semifinale echilibrate pe tabloul feminin de la Flushing Meadows

Swiatek a clacat la US Open! Semifinale echilibrate pe tabloul feminin de la Flushing Meadows

A 11-a zi de concurs de la US Open va stabili finalistele de pe tabloul de simplu feminin de la Flushing Meadows. La noapte sunt programate duelurile din penultimul act al competiției, în care Emma Navarro va sta față în față cu Aryna Sabalenka, iar Jessica Pegula o va înfrunta pe Karolina Muchova.

Prima dintre ele va începe la ora 02:00 și le va aduce față în față pe Aryna Sabalenka și Emma Navarro. Finalistă anul trecut la Flushing Meadows, bielorusa a făcut un turneu mare până acum, având un singur moment de slăbiciune, în duelul cu Ekaterina Alexandrova din turul 3, când a pierdut primul set. Totuși, până să ajungă în ultimul act va trebui să treacă de fenomenala Emma Navarro, care va juca în fața propriilor fani prima semifinală din carieră la un Grand Slam. Americanca de pe locul 12 WTA a făcut la rândul său un turneu excelent la New York, iar în optimi a eliminat-o pe Cori Gauff, campioana en-titre. Ulterior a învins-o fără mari emoții pe Paula Badosa.

Navarro și Sabalenka s-au întâlnit de două ori până acum în circuitul WTA, împărțindu-și victoriile. Emma a câștiga în primăvară, la Indian Wells, în timp ce Aryna și-a luat revanșa la Roland Garros, cu un categoric 6-2, 6-3.

Pegula, meci de zile mari cu Swiatek

În cea dea doua semifinală, care va începe în jurul orei 04:00, Karolina Muchova va juca pentru al doilea an la rând în careul de ași de la Flushing Meadows, după ce a învins-o în minim de seturi pe Beatriz Haddad Maia, scor 6-1, 6-4.

La Cincinnati a avut ghinion, pentru că în turul 2 a dat peste Jessica Pegula. A pierdut greu, în 3 seturi, astfel că a plecat la New York fără mari speranțe, însă a prins un culoar favorabil și a atins o formă de zile mari.

Duelul cu Pegula se va reedita în semifinalele US Open. Americanca a obținut calificarea în penultimul act al competiției, după ce a învins-o în două seturi pe Iga Swiatek, principala favorită de la Flushing Meadows, scor 6-2, 6-4.

Citeşte şi: Doi semifinalişti surpriză la US Open! Sinner joacă azi cu Medvedev în sferturi

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS