26.2 C
Craiova
joi, 19 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCultura„Umorul în jazz!“, spectacol unic la Filarmonica Oltenia Craiova

„Umorul în jazz!“, spectacol unic la Filarmonica Oltenia Craiova

Un spectacol unic Umorul în jazz! cu Florian Lungu și Snaco Dixie Band va avea la Filarmonica Oltenia Craiova vineri, 20 septembrie, de la ora 19.00.

Într-o seară de neuitat, sunetul, imaginea și povestirile se îmbină armonios pentru a aduce în prim-plan Umorul în jazz! Spectacolul va fi prezentat de nimeni altul decât Florian Lungu, unul dintre cei mai apreciați critici muzicali și promotori ai jazz-ului din România.

Acest show captivant și plin de viață, va explora, prin intermediul ilustrațiilor video/ audio inedite, latura comică a jazzului.
Spectatorii se vor delecta cu înregistrări rare ale unor legende precum Johnny Răducanu, Louis Armstrong, Clark Terry, Viktor Borge, dar și alte nume de referință, care au folosit umorul pentru a transforma muzica într-o formă de artă accesibilă și amuzantă.

Cireașa de pe tort va fi recitalul live al trupei SNACO DIXIE JAZZ din Sibiu, un grup de muzicieni carismatici care abordează cu măiestrie muzica de jazz cu note subtile de umor. Remus Toader (trompetă), Nelu Petcu (trombon), Cornel Lăpădatu (chitară) și Ioan Teofilat (tubă) vor cuceri cu interpretarea vocală și instrumentală, debordând de energie și voie bună.

Spectacolul va debuta cu reprezentația lui Florian Lungu, condimentată cu glume la zi și ilustrații muzicale, iar apoi va continua cu recitalul trupei Snaco Dixie Jazz care va purta publicul într-o călătorie muzicală savuroasă.

Citește și: Ford Pro lansează Ranger PHEV

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS