20.9 C
Craiova
joi, 19 septembrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentAccident cu o victimă între Slatina şi Brebeni

Accident cu o victimă între Slatina şi Brebeni

În urma unui accident rutier care s-a produs astăzi pe drumul judeţean DJ 546, între Slatina şi Brebeni, o femeie a ajuns la spital.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat astăzi, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe Drumul Județean 546, între comuna Brebeni și municipiul Slatina, a avut loc un eveniment rutier. La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina.

„Din primele verificări la faţa locului, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism condus de către o femeie, în vârstă de 36 de ani, din municipiul Slatina, județul Olt, din cauze ce urmează a fi stabilite în cursul cercetărilor, ar fi intrat în coliziune cu autoturismul care circula în fața sa, condus de un bărbat, în vârstă de 76 de ani, din comuna Brebeni“, potrivit IPJ Olt.

Femeia a necesitat îngrijiri medicale

În urma evenimentului rutier, femeia a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Citeşte şi: Administrația Prezidențială: Klaus Iohannis își va duce mandatul la termen și nu va demisiona

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS