17.9 C
Craiova
vineri, 20 septembrie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPloşniţele, spaima tuturor. Cum poţi combate eficient unii dintre cele mai încăpăţânaţi dăunători

Ploşniţele, spaima tuturor. Cum poţi combate eficient unii dintre cele mai încăpăţânaţi dăunători

Ploșnițele de pat pot reprezenta o provocare persistentă, fiind un dăunător de care se scapă destul de dificil. Din acest motiv, ploşniţa provoacă o adevărată spaimă oricui se confruntă cu invazia acestora.
Specialiştii îi liniştesc însă pe cei speriaţi de aceşti dăunători şi transmit că există soluții, însă acestea presupun adesea o abordare integrată.

Soluţie inovatoare: Abur eco, prietenos cu mediul şi eficient

“Ploşniţele de pat nu cedează uşor, iar pentru a asigura eliminarea lor completă, noi avem o abordare complexă. Astfel, aducem un element inovator, prin utilizarea aburului la 180 de grade. Aburul la 180 de grade este o soluție versatilă şi eficientă, ajutând la eliminarea ploşniţelor în toate stadiile lor de dezvoltare. În plus, aburul elimină necesitatea utilizării substanțelor chimice nocive, făcându-1 o alegere eco-friendly în combaterea infestării cu ploșnițe”, transmit specialiştii ATUM, firmă specializată în dezinsecţie, dezinfecţie şi deratizare cu peste 4 ani experienţă şi prezenţă la nivel naţional.

Insecticide speciale pentru ploşniţele de pat

Tratamentele cu abur sunt completate de insecticide special formulate, adaptate la specificul ploșnițelor de pat, care duc la neutralizarea rapidă a acestora.

“Produsele noastre sunt concepute să acționeze eficient împotriva diverselor tipuri de ploșnițe, garantând o soluție personalizată”, menţionează reprezentanţii ATUM.
Integrarea aburului şi a insecticidelor în procedură oferă garanții solide că ploşniţele vor fi eliminate complet. În plus, procesul este complet transparent: prin intermediul aplicației online puse la dipoziţie de companie, clienții pot urmări fiecare etapă a procedurii.
Mai multe detalii despre societate și serviciile oferite se găsesc pe www.atum.com.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS