17.9 C
Craiova
vineri, 20 septembrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentS-a înjunghiat mortal într-un accident ciudat în timp ce despărțea doi burgeri congelați

S-a înjunghiat mortal într-un accident ciudat în timp ce despărțea doi burgeri congelați

Un bărbat, de 57 de ani, din Țara Galilor, s-a înjunghiat mortal într-un accident stupid, în propria bucătărie. El a încercat să separe cu un cuțit doi burgeri înghețați. Inițial, polițiștii care au ajuns la fața locului au crezut că fusese victima unor tâlhari. Și-au dat seama de ce se întâmplase după ce au văzut că nu lipsea nimic de valoare.

Moartea bărbatului a survenit prin autoînjunghiere accidentală, în timp ce încerca să taie doi burgeri congelați. Cuțitul i-a alunecat, înfingându-se în stomac și provocându-i o sângerare masivă, arată publicația „The Sun”.

Barry Griffiths din Powys, Țara Galilor, a fost descoperit câteva zile mai târziu de către polițiști, care au fost derutați de urma de sânge din jurul bucătăriei și dormitorului său. Ofițerii au stabilit apoi că burgerii congelați se aflau la originea tragediei, atunci când i-au observat pe blatul de bucătărie. Cuțitul și un prosop de bucătărie au fost, de asemenea, găsite în apropiere, iar sertarul inferior al congelatorului fusese lăsat deschis.

Descoperit la ma bine de o săptămână

Bărbatul locuia singur în locuință și era un „om foarte retras”, au stabilit anchetatorii.

Poliția a ajuns la locuința sa în luna iulie a anului trecut, pe fondul îngrijorării că Barry nu mai fusese văzut de mai bine de o săptămână. L-au descoperit mort pe pat, cu sânge pe hol, în baie și în dormitor. Instanța a auzit că nu exista niciun semn de deranj, iar portofelul, calculatorul și telefonul nu lipseau.

Detectivul Stephen Vaughan este convins că moartea lui Barry nu a fost o sinucidere, ci „mai degrabă o moarte inexplicabilă”. De asemenea, nu a existat niciun indiciu că ar fi fost agresat. Medicul legist Patricia Morgan a concluzionat că Barry, care avea mobilitate parțială a unui braț în urma unui accident vascular cerebral, a murit cel mai probabil în urma unui accident în timp ce pregătea alimente congelate pentru gătit.

Citește și: Conflictul din Ucraina, parteneriatul cu R. Moldova şi înzestrarea Armatei, pe masa CSAT

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS