17.9 C
Craiova
vineri, 20 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePartida de sex a unui bărbat din Botoșani, întreruptă cu pompierii

Partida de sex a unui bărbat din Botoșani, întreruptă cu pompierii

Polițiștii și pompierii au stricat partida de sex a unui bărbat din Botoșani, după ce au încercat să-i spargă ușa de la apartament. Pompierii au fost alertați de copiii bărbatului, care tocmai se întorseseră acasă din Italia și au văzut că tatăl lor nu le răspunde la ușă.

S-a dovedit că bărbatul se afla în toiul unei partide de sex, iar copiii săi, tocmai întorși din Italia, nu știau de legătura amoroasă a tatălui lor, potrivit Monitorul de Botoșani

Bărbatul de 61 de ani era văduv de mai mulți ani, iar de un timp începuse o nouă relație. În seara cu pricina, bărbatul a luat și o pilulă albastră, pentru a se asigura că totul va decurge cum se cuvine.

Doar că în aceeași seară au ajuns acasă și cei doi copii ai bărbatului, stabiliți în Italia. Au sunat la ușă, apoi pe telefon, iar când au văzut că nu le răspunde s-au panicat și au apelat la 112. La fața locului au ajuns imediat mai multe echipaje de intervenție.
”La faţa locului am ajuns şi noi şi colegii de la ISU, şi poliţie, alături de copiii persoanei din interior. În momentul în care pompierii se pregăteau să spargă uşa a ieşit şi proprietarul apartamentului. Confuz şi speriat”, a declarat un asistent din cadrul SJA Botoşani.

Aproape dezbrăcat, bărbatul era foarte nedumerit de toată agitația din fața ușii sale.
În cele din urmă, bărbatul le-a spus oamenilor legii întreaga situație și i-a asigurat că este în regulă. A rămas apoi să le explice și copiilor lui motivele pentru care le-a tras o asemenea sperietură.

Citește și: Un tramvai a lovit o mașină care s-a rupt în două. Șoferul a murit

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS