24.5 C
Craiova
vineri, 20 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjBărbat reținut după ce a făcut scandal într-un bar din Târgu Jiu

Bărbat reținut după ce a făcut scandal într-un bar din Târgu Jiu

Un tânăr a ajuns ieri în arestul IPJ Gorj, după ce a făcut scandal într-un local din Târgu Jiu.

Polițiștii din Târgu Jiu au fost sesizați, ieri, de o firmă de pază, că o persoană amenință personalul unui local public din municipiu.
A fost identificat un tânăr de 22 de ani, din comuna Drăguțești, care a declarat faptul că în jurul orei 3.00, în timp ce se afla în interiorul barului, în afara orelor de program, a fost amenințat cu acte de violență de natură a-i provoca o stare de temere, de un bărbat de 34 de ani, din municipiul Târgu Jiu, care plecase din incinta localului.

Persoanei vătămate i-au fost aduse la cunoștință prevederile legii, ocazie cu care nu a dorit parcurgerea formularului de evaluare a riscului și s-a opus emiterii unui ordin de protecție provizoriu, fiindu-i înmânată o cerere pentru a se adresa instanței de judecată.

A încălcat ordinul de protecție

Totodată, la fața locului a fost identificată o femeie de 44 de ani, din localitate, care a precizat faptul că, în împrejurările precizate, bărbatul de 34 de ani, a încălcat ordinul de protecție emis împotriva sa de Judecătoria Târgu Jiu pentru o perioadă de 6 luni, începând cu data de 17.09.2024, deoarece s-a apropiat de aceasta la o distanță mai mică de 100 de metri.

S-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de amenințare și nerespectarea obligațiilor impuse de instanța de judecată prin ordin de protecție. Polițiști din cadrul Biroului Ordine Publică Târgu Jiu l-au depistat, ieri, pe bărbatul de 34 de ani, într-un parc de pe strada 9 Mai din localitate. Acesta a fost condus la sediul poliției. Cel în cauză fost reținut, acesta fiind introdus în arestul IPJ Gorj.

Citește și: (VIDEO) Dolj: Patru persoane, reținute pentru tâlhărie

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS