16.8 C
Craiova
vineri, 27 septembrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentBătaie cu furci și săbii în spitalul Pantelimon. Sute de polițiști, implicați în găsirea celor implicați

Bătaie cu furci și săbii în spitalul Pantelimon. Sute de polițiști, implicați în găsirea celor implicați

Peste 400 de poliţişti şi jandarmi au participat la găsirea celor implicaţi în scandalul dintre două familii din Pantelimon, care a continuat şi în Spitalul ”Sfântul Pantelimon”. Au fost făcute filtre la intrările şi ieşirile din localitate, precum şi în Sectoarele 2 şi 3 din Capitală, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov. Aau fost identificate 19 persoane care au participat la acest scandal, scrie News.ro.

Douăsprezece dintre acestea au fost duse la audieri, patru se află internate în spital, iar alte trei urmează să fie audiate. Anchetatorii au reţinut şase persoane implicate în conflict. În urma filtrelor au fost găsite şase persoane care deţineau mai multe obiecte interzise. Totodată, poliţiştii fac verificări şi la firma care asigură paza spitalului Sfântul Pantelimon deoarece aceasta este responsabilă pentru intervenţia în prima fază în cazul în care izbucneşte un scandal în unitatea medicală.

„În urma verificărilor, a rezultat faptul că incidentul s-a produs pe fondul unor tensiuni între două familii, cauzate de relaţia dintre un bărbat şi o femeie. În urma intervenţiei imediate au fost identificate 19 persoane implicate în incident. 12 dintre persoanele participante la conflict au fost conduse la unitatea de poliţie pentru audieri, fiind şi la acest moment în custodia poliţiştilor”, a informat duminică IPJ Ilfov.

Au intrat cu săbii și furci în spital

Disputa dintre două familii în orașul Pantelimon s-a soldat cu mai mulți răniți, care apoi au fost urmăriți de către rivali până în camera de gardă a spitalului.

Fiorella Mitoiu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Sf. Pantelimon, a precizat, la Digi24, că incursiunea din spital a durat circa 3-4 minute, fără ca agenții de pază să-i poată opri. „Au intrat cu bâte, cu furci și cu săbii. Au fost cam 10-15 persoane care au intrat fără nicio reținere în căutarea camerei de gardă în căutarea celor răniți care veniseră cu mijloace proprii”, a declarat medicul.

CITEȘTE ȘI: Românii ar putea avea două minivacanțe la sfârșit de an, dintre care una de 7 zile

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS