16.8 C
Craiova
vineri, 27 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorj(VIDEO) Gorj: Trei bărbați, reținuți în cazul banilor furați dintr-o mașină al cărui șofer a murit

(VIDEO) Gorj: Trei bărbați, reținuți în cazul banilor furați dintr-o mașină al cărui șofer a murit

-

Trei bărbați au ajuns în arestul IPJ Gorj, fiind principalii suspecți în cazul banilor furați dintr-o mașină al cărui șofer a murit.

Polițiștii din Novaci au continuat cercetările în cauza privind sustragerea sumei de 20.600 de lei, din autoturismul implicat într-un accident rutier. Evenimentul a avut loc pe raza localității Poienari, la data de 15 septembrie.

Au fost identificate persoanele bănuite de comiterea faptei ca fiind:

  • trei bărbați de 25, 30 și 31 de ani, doi din județul Dâmbovița și unul din orașul Tismana,
  • o femeie de 33 de ani, din comuna Mătăsari.

Polițiștii din Novaci i-au reținut pentru 24 de ore și introdus în arestul IPJ Gorj pe cei trei bărbați, pentru furt calificat.
De asemenea, suma de 20.600 lei a fost recuperată, în totalitate, și înapoiată persoanei vătămate. Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a stării de fapt.

Pe 15 septembrie, polițiștii din Novaci au fost sesizați de un bărbat de 48 de ani, din localitate, că în cursul nopții, fiul său, de 20 de ani, a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu decesul acestuia. Fupă producerea accidentului, din autoturism ar fi fost sustrasă suma de 20.600 lei de persoane necunoscute.

Citește și: Pompierii gorjeni mobilizați la Galați revin acasă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Agresorul unei fetiţe de 11 ani, ţinut în arest...

Judecătorii au dispus menţinerea arestului preventiv faţă de un bărbat de 29 de ani, din comuna Cetate, acuzat de comiterea infracţiunii de agresiune sexuală. Potrivit oamenilor legii, suspectul a ar fi atins în zonele intime o copilă de 11 ani. Incidentul a avut loc pe 24 mai, în comuna Cetate. Doljeanul a fost trimis în judecată în iunie, în stare de arest preventiv.

ȘTIRI GdS