19 C
Craiova
vineri, 27 septembrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentDouă utilaje agricole în valoare de 120.000 de euro căutate în Germania și Italia, descoperite la Nădlac

Două utilaje agricole în valoare de 120.000 de euro căutate în Germania și Italia, descoperite la Nădlac

Poliţiştii de frontieră din Nădlac au depistat doi cetățeni români care au încercat să intre în țară cu două utilaje agricole căutate de autorităţile din Germania și Italia. Utilajele erau estimate la valoarea de aproximativ 120.000 de euro.

Doi cetăţeni români au încercat să intre în ?ară, la volanul a două automarfare, înmatriculate în România. Aceștia transportau, conform documentelor de însoţire a mărfii, utilaje agricole pe ruta Franța-România, respectiv Italia-România.

Poliţiştii de frontieră au constatat faptul că două utilaje (un tractor și un motostivuitor) figurează în bazele de date ca fiind bunuri căutate pentru confiscare. Alertele erau introduse de autorităţile din Germania pe 19.09.2024, respectiv de autoritățile din Italia pe 21.09.2024.

Drept urmare, utilajele agricole (în valoare estimată de aproximativ 120.000 de euro) au fost indisponibilizate. Sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire. La finalizare vor fi luate măsurile legale ce se impun.

Citește și: Zelensky va prezenta „planul de victorie” lui Biden, Harris și Trump

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS