16.8 C
Craiova
vineri, 27 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLiga 2 | CSM Slatina a făcut spectacol cu CSM Reșița

Liga 2 | CSM Slatina a făcut spectacol cu CSM Reșița

CSM Slatina a început perfect săptămâna, reușind o victorie pe cât de importantă, pe atât de spectaculoasă, în fața formației CSM Reșița. A fost „doar“ 4-0 pe stadionul „1 Mai“, cu goluri superbe, de generic, reușite de Mahadi Kayondo (’7), Călin Toma (’43), Ionuț Mitran (’46) și Silvian Matei (’54). Confruntarea a contat pentru etapa a 7-a din Liga 2.

CSM Slatina: P. Toroc – I. Mitran (’88, D. Dragu), Gherghe, Bărăitaru (’60, Burnea), C. Toma – Trașcu (’72, D. Toma), S. Matei – C. Radu (’60, M. Cristea), Mihaiu (’72, Năstăsie), Golofca – Kayondo. Antrenor: Daniel Oprescu.

ACSM Reșița: M. Goga – Dolghi, Bocșan (’55, D. Fărăgău), Fota, Tucaliuc (’55, Samake), Elton da Silva (’68, Doană), Cioiu, Rimovecz, Haită, Al. Negru (’68, D. Isac), Lascu (’68, Chera). Antrenor: Flavius Stoican.

În urma acestui succes, CSM Slatina ocupă locul 4 în eșalonul secund, cu 14 puncte. În runda viitoare, gruparea olteană va evolua în deplasare împotriva echipei CSC Dumbrăviță (28 septembrie, ora 11.00).

Daniel Oprescu: „Băieţii au arătat că se poate juca fără Doman“

Antrenorul echipei CSM Slatina, Daniel Oprescu, a fost foarte bucuros pentru victorie și mai ales pentru reușitele superbe al elevilor săi, dezvăluind faptul că le-a cerut şutul de la distanţă.

„Am discutat cu băieţii că Reșiţa este o echipă care marchează, dar şi primeşte multe goluri. Şutul de la distanţă a fost unul dintre aspectele tactice, dar băieţii s-au întrecut în execuţii frumoase. Echipa a fost convinsă că putem obţine o victorie concludentă, dacă facem ce trebuie şi, chiar ne doream acest lucru, într-un joc televizat şi în faţa propriilor spectatori. Vreau să-mi felicit jucătorii pentru asta. Alt aspect important, băieţii au arătat că se poate juca fără Doman, cel mai bun marcator al nostru, pentru că apăruseră discuţii pe tema aceasta. Avem mulţi jucători în echipă care pot avea execuţii frumoase, important să aibă încredere în ei“, a declarat antrenorul echipei CSM Slatina, Daniel Oprescu, conform NewsFlux.

„La fotbal, de foarte multe ori, eşti evaluat în funcţie de ultimul rezultat. După jocul de la Buzău, multă lume a spus că suntem în scădere… Importantă este constanţa, iar noi, din şapte partide, în şase nu am jucat chiar rău. Că se putea mai bine? Da, sunt de acord“, a mai spus Oprescu.

Citește și: LPF a anunțat echipa etapei. Știința, reprezentată de doi jucători

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS