13.6 C
Craiova
vineri, 27 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj(VIDEO) Razie în cartierul Popoveni din Craiova

(VIDEO) Razie în cartierul Popoveni din Craiova

-


O razie a polițiștilor pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranță a avut loc azi dimineață, în cartierul Popoveni, din Craiova.

Acțiunea a vizat prevenirea și combaterea oricăror fapte cu violenţă pe stradă, depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii, prevenirea și combaterea faptelor asociate regimului deșeurilor sau traficului și consumului de droguri, traficului de persoane, dar și pentru depistarea participanților la traficul rutier care încalcă normele legale privind circulația pe drumurile publice.

Polițiștii specializați în criminalitate economică au pus executat trei percheziții în cadrul unui dosar penal de evaziune fiscală.

Astfel de activități vor continua și în perioada următoare, în întreg județul, iar scopul acestora nu este acela de a aplica sancțiuni, ci de a preveni orice eveniment negativ, în vederea asigurării unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică pentru toți cetățenii.

În cadrul acțiunii au fost angrenați polițiști din cadrul:

  • structurilor de ordine publică, poliție rutieră,
  • investigații criminale,
  • investigarea criminalității economice,
  • arme, explozivi și substanțe periculoase,
  • combaterea criminalităţii organizate,
  • luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.

Citește și: Bărbatul bănuit că a atentat la viața lui Trump, pus sub acuzare

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Agresorul unei fetiţe de 11 ani, ţinut în arest...

Judecătorii au dispus menţinerea arestului preventiv faţă de un bărbat de 29 de ani, din comuna Cetate, acuzat de comiterea infracţiunii de agresiune sexuală. Potrivit oamenilor legii, suspectul a ar fi atins în zonele intime o copilă de 11 ani. Incidentul a avut loc pe 24 mai, în comuna Cetate. Doljeanul a fost trimis în judecată în iunie, în stare de arest preventiv.

ȘTIRI GdS