13.6 C
Craiova
vineri, 27 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalMarian Bondrea anunță revirimentul Științei

Marian Bondrea anunță revirimentul Științei

-

Marian Bondrea, unul dintre cei mai apreciați antrenori ai Băniei, ne-a acordat un amplu interviu în care a vorbit, evident, despre Universitatea Craiova și despre hibele fotbalului românesc.

Fost strateg al Științei, Bondrea crede că perioada nefastă a alb-albaștrilor se va încheia începând cu meciul de luni, cu Unirea Slobozia. El a explicat de ce crede că oltenii au toate motivele să se gândească la titlu în acest an și a comentat transferurile făcute. Marian Bondrea a punctat faptul că Nicușor Bancu a evoluat în ultimii ani pe un post greșit și de aceea nu a făcut pasul la o echipă de top din Europa.

Un alt subiect atins a fost cel legat de echipa națională. Îl consideră pe selecționerul Mircea Lucescu drept garanția progresului și a selecțiilor corecte. Marian Bondrea crede în participarea constantă la turneele finale, cu multe rezultate care ne vor face cinste. VEZI VIDEO!

Marian Bondrea (73 de ani) a fost mijlocaș al echipelor Eletroputere Craiova (1969-1972, 1972-1973, 1975-1978), Universitatea Craiova (1973-1974) și Șoimii Sibiu (1974-1975).

Ca manager, tehnicianul craiovean are în palmares următoarele echipe: Electroputere Craiova, Inter Sibiu, FC Olt Scornicești, Universitatea Craiova, FC Argeș, FC Național, Dinamo, Altay Izmir, Foresta Fălticeni, Hurriya, Astra Ploiești, Al-Hilal U19, FC Bihor Oradea, SCM Rm. Vâlcea, Inter Gaz București, Al-Riyadh, CS Turnu Severin, Ceahlăul Piatra Neamț.

Citește și: Pista Aeroportului Internațional Craiova, acaparată de fotbal

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Agresorul unei fetiţe de 11 ani, ţinut în arest...

Judecătorii au dispus menţinerea arestului preventiv faţă de un bărbat de 29 de ani, din comuna Cetate, acuzat de comiterea infracţiunii de agresiune sexuală. Potrivit oamenilor legii, suspectul a ar fi atins în zonele intime o copilă de 11 ani. Incidentul a avut loc pe 24 mai, în comuna Cetate. Doljeanul a fost trimis în judecată în iunie, în stare de arest preventiv.

ȘTIRI GdS