13.6 C
Craiova
vineri, 27 septembrie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajPatru programe de Masterat pe oferta educațională a Facultății de Științe Juridice, Economice și Administrative Craiova de la Universitatea Spiru Haret

Patru programe de Masterat pe oferta educațională a Facultății de Științe Juridice, Economice și Administrative Craiova de la Universitatea Spiru Haret

  • Admiterea pentru anul universitar 2024 – 2025 este deschisă până la finalul lunii septembrie

Pentru absolvenții ciclului universitar de Licență care doresc să își continue educația și să-și dezvolte competențele profesionale, Facultatea de Științe Juridice, Economice și Administrative Craiova din cadrul Universității Spiru Haret are o ofertă educațională generoasă pentru anul universitar 2024-2025 în ceea ce privește programele de studiu de Masterat, fiecare cu câte 50 de locuri disponibile: Ştiinţe Penale şi Criminalistică, Administraţie publică şi management în context european, Finanţe şi administraţie publică europeană, Audit intern în sistemul public şi privat.

Programul de Științe Penale și Criminalistică se adresează celor interesați de domeniul criminalistic și penal, oferindu-le o pregătire avansată în investigarea infracțiunilor, tehnici moderne de criminalistică, legislație penală și aplicarea dreptului penal. Absolvenții acestui masterat își pot consolida carierele în justiție, poliție sau alte instituții de aplicare a legii, devenind experți în investigarea criminalistică.

Programul Administrație publică și management în context european oferă o viziune globală și practică asupra administrației publice în contextul european. Studenții vor dobândi cunoștințe despre funcționarea instituțiilor publice, legislația europeană și procesele de integrare și cooperare în Uniunea Europeană, pregătindu-se pentru o carieră în sectorul public, atât la nivel național, cât și european.

Finanțe și administrație publică europeană este un program de Masterat pentru cei care doresc să înțeleagă mecanismele financiare din sectorul public, atât la nivel național, cât și european. Oferind competențe avansate în finanțe publice, gestionarea bugetelor și politicilor economice la nivel european, masteratul deschide perspective în domeniul economiei publice și al administrării resurselor financiare.

Audit intern în sistemul public și privat este programul care oferă studenților cunoștințele necesare pentru a deveni experți în audit intern, fie în sectorul public, fie în cel privat. Cu accent pe managementul riscurilor, controlul financiar și procesele de audit, absolvenții pot aspira la funcții de top în organizații sau instituții care necesită o supraveghere riguroasă a proceselor și resurselor.

Cele patru programe de masterat oferite de Facultatea de Științe Juridice, Economice și Administrative Craiova asigură nu doar o aprofundare a cunoștințelor teoretice, ci și o pregătire practică esențială pentru piața muncii. Absolvenții acestor programe vor avea ocazia să își dezvolte abilități esențiale, cum ar fi: gândirea critică și analitică, capacitatea de rezolvare a problemelor, adaptarea la cerințele pieței europene.

De ce să urmezi un program de masterat?

Un program de masterat permite să vă specializați și să vă concentrați asupra subiectului care vă pasionează, poate fi o experiență personală de creștere, vă poate ajuta să vă dezvoltați abilități de gândire critică, analitică și de rezolvare a problemelor.

Facultatea de Științe Juridice, Economice și Administrative Craiova din cadrul Universității Spiru Haret continuă să ofere o educație de calitate, adaptată cerințelor moderne, asigurând viitorilor săi studenți o pregătire de top, pregătindu-i pentru provocările și oportunitățile din diverse domenii profesionale. Așadar, dacă ești gata să îți duci cariera la următorul nivel, nu rata șansa de a te înscrie la unul dintre aceste programe de masterat!

Cum te poți înscrie?

Admiterea la Facultatea de Științe Juridice, Economice și Administrative Craiova se face pe bază de dosar şi interviu, până la data de 30 septembrie 2023. Taxa de înscriere este în valoare de 250 lei, iar taxa anuală de studii poate fi achitată în şase rate. La concursul de admitere pot participa absolvenţii cu diplomă de Licenţă sau diplomă echivalentă cu aceasta.

Universitatea Spiru Haret este prima universitate particulară din România, cu o tradiţie de 32 de ani, instituţie de învăţământ superior acreditată, persoană juridică de drept privat şi de utilitate publică, parte a sistemului naţional de învăţământ. USH funcţionează prin intermediul celor cinci centre universitare din Bucureşti, Braşov, Constanţa, Craiova şi Câmpulung Muscel, cu 11 facultăţi, ce includ 36 de programe de Licenţă şi 23 de programe de Masterat. Peste 330.000 de români au absolvit Universitatea Spiru Haret!

Viitorii masteranzi sunt aşteptaţi la sediul din Str. Vasile Conta, nr. 4, Craiova!

Împreună învăţăm să avem succes!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS